Varázsolja újjá lakását!

2011. aug. 01.
Varázsolja újjá lakását!

A felújításra adható lakáshitel által átváltoztathatja ingatlanát, új színekben, formába pompázhat, amelyen nem fog az idő. Lakásfelújításra a hatályos jogszabályok értelmében jelenleg nem lehet államilag támogatott lakáshitelt igényelni.

A bővítési hitelhez hasonlóan itt is a számlabenyújtási kötelezettség a pénzintézettől függ. Viszont a munkálatokat ugyanúgy a bank megbízottja figyelemmel kíséri.
Különbség, hogy míg a bővítési hitelnél az ingatlan várható értékét veszik figyelembe, a felújítási lakáshitelnél az ingatlan jelenlegi értéke a mérvadó.

  • Az igényelt összeg nem lehet nagyobb, mint az ingatlan forgalmi értékének 75%-a.
  • Az igényléshez csatolni kell egy kézzel írt költségvetést, amelynek az anyagköltséget és a munkabéreket kell tartalmaznia.
  • Forint alapon igényelhető hitel.
  • Kedvezőbb kamatozású, mint a szabad felhasználású hitel.

Lakáshitel igényléséhez szükséges dokumentumok:

  • Személyes iratainkra (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya);
  • Munkáltatói igazolásra;  – Jövedelemigazolásra (az utolsó háromhavi folyószámla kivonat megfelel);
  • Valamint a fedezetként bevonandó ingatlan adataira is szükség van (adás-vételi szerződés, tulajdoni lap, értékbecslés a fedezetként szolgáló ingatlan/ingatlanokról). Vállalkozók esetében az APEH-től lehet jövedelemigazolást kérni.

Hogyan használhatja a felújítási hitelkalkulátort?

Az oldal tetején található kalkulátort önerő függvényében tudja beállítani. A futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadnia, vagyis az önerő részt már nem kérdezi meg a kalkulátor, és kiszámolja Önnek a várható törlesztő részlete nagyságát. Ezeket összehasonlíthatja, hogy mekkora önerővel, mekkora részletet kell fizetnie, így számolni tud a későbbiekben a plusz kiadással.

Újítsa meg lakását, újítsa meg életét! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!