Lakáshitel – kedvező ajánlatok várják az ingatlanra vágyókat

2015. jan. 13.
Lakáshitel – kedvező ajánlatok várják az ingatlanra vágyókat

A lakáshitel igénylés könnyedén megoldható és kockázat nélkül vehető fel, előnyös kölcsön, amelynek a törlesztése sem lesz nehéz. Sokan félnek, hogy a lakáshitel törlesztőrészletei túl magasak lesznek és ez érthető is, mivel a svájci frank alapú hitelek után az emberek bizalma csökkent a hitelezésben. Viszont idén már kérelmezhető olyan forint alapú lakáshitel, amelynek a törlesztőrészlete fix, vagyis Ön meghatározott ideig ugyan akkora törlesztőrészletekkel kalkulálhat.

Lakáshitel választás

A lakáshitel kínálat elég nagy, mivel minden bank kedvező hitel megoldásokat igyekszik kínálni az ügyfeleinek. A lakáshitel kalkulátor viszont a segítségére lehet a hitel ajánlatok áttekintésében. A lakáshitel kalkulátor miután megkereste az Ön számára megfelelő ajánlatokat, össze is hasonlítja azokat, hogy megtekinthesse, melyik lakáshitel milyen szempontból előnyös. Az interneten való hitelkeresés előnye, hogy nem kell minden bankot felkeresnie ahhoz, hogy megtudja, milyen lakáshitel konstrukciók elérhetőek, néhány kattintással áttekintheti a kínálatot. A lakáshitel akár az interneten keresztül is kérelmezhető, így csak akkor kell bemennie a bankba, amikor a papírokat kell elintézni.

Akciós és támogatott lakáshitel ajánlatok is vannak

A lakáshitel kiválasztás előtt tekintse meg, hogy jogosult támogatott lakáshitel, vagy Szocpol igénylésére. Amennyiben igen, sokkal előnyösebb feltételek mellett juthat kölcsönhöz, így az ingatlan vásárlás után sem lesznek túl magasak a költségei, mivel a lakáshitel törlesztőrészletei barátságos összegűek lesznek. A banki akciókat is érdemes szem előtt tartani, mivel így olcsóbb lakáshitel megoldás mellett dönthet. Időnként akár kamatkedvezmény, vagy más költségcsökkentő megoldás is elérhető a bankoknál, ha az igénylő az akciós lakáshitel konstrukciót kérelmezi. Kiszámítható, hogy az elkövetkezendő években mekkora lesz a lakáshitel törlesztőrészlete, így az anyagi problémák miatt sem kell aggódnia, mert a lakáshitel végre biztonságos körülmények között is kérelmezhető.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk a hitel keresésben.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!