Lakáshitel kalkulátor

2010. aug. 08.
Lakáshitel kalkulátor

Hitelkalkulátorunk segítségével megalapozottan dönthet! A bankárnek lakáshitel kalkulátora több mint 30 bank lakáshitel termékét hasonlítja össze, így minden lehetőséget megismerve választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!

A Lakáshitel kalkulátor csaknem minden itthon elérhető hitelkonstrukció összehasonlítására lehetőséget ad, adatbázisában szerepelnek többek közt az OTP bank, az Erste bank, illetve az FHB és Raiffeisen lakáshitelek is.

Hitelkalkulátoraink rendelkezésére állnak minden más hitelcél után való érdeklődés esetében is! Személyi kölcsön kalkulátor, autóhitel kalkulátor, adósságrendező kalkulátor és általános hitelkalkulátor is tartalmazza csaknem az összes hazai pénzintézet ajánlatait, beleértve a piacinál kedvezőbb feltételű hiteleket is, egyedi szerződéses partnerkapcsolatainknak köszönhetően.

Fontos figyelembe venni, hogy a különböző akciós ajánlatok megtévesztőek lehetnek, a legalacsonyabb törlesztőrészlet nem feltétlenül jelenti a „legolcsóbb” hitelt. Számos esetben kecsegtetnek a bankok és pénzintézetek csökkentett törlesztőrészletekkel, melyek azonban pár hónap, esetleg év elteltével olyan magasra emelkednek, ami már meghaladja fizetési képességeinket, illetve a hasonló, ám nem akciós ajánlatok törelesztőrészleteit is.

Amennyiben további kérdése van, keressen meg minket, vagy tegye fel vonatkozó szakmai fórumaink valamelyikén. Illetve jelentkezzen folyamatosan megújuló hírlevelünkre, amelyben első kézből kaphat a hitelezéssel kapcsolatos információkat, összehasonlításokat.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!