Lakáshitel – így igényelheti könnyedén

2015. jan. 06.
Lakáshitel – így igényelheti könnyedén

A lakáshitel megkeresése nem bonyolult feladat, sokan rettegnek tőle, mert azt hiszik, hogy heteken át a banki ajánlatokat kell olvasgatni, de ez nem így van. Ahhoz, hogy jó lakáshitel mellett dönthessen ki sem kell mozdulnia az otthonából.

A lakáshitel keresés ilyen könnyen is mehet

A lakáshitel kalkulátor azért van, hogy a használatával meglelhető legyen a legjobb lehetőség. A lakáshitel kalkulátor esetében csak be kell írnia, mekkora összeg az amit kérelmezni szeretne és ezt követően a futamidőt is meg kell határoznia. A kalkulátor ezután megmutatja, melyek azok a lakáshitel lehetőségek, amelyek megfelelnek az Ön elvárásainak. A hitel törlesztőrészleteit is megnézheti, így előre tudhatja, hogy melyik kölcsön milyen költségeket von maga után. Ha a törlesztőrészletek túl nagynak tűnnek, akkor csak annyit kell tennie, hogy hosszabb futamidőt ír be és így a költségek is csökkennek. A lakáshitel ajánlatok megismerése tehát ilyen egyszerű. Nézzen át minden tudnivalót az Önnek megfelelőnek tűnő lakáshitel ajánlatokkal kapcsolatosan és válassza azt, amely kedvező, hogy a törlesztés se legyen nehéz.

A lakáshitel igénylése

Az első lépés, hogy a lakáshitel kalkulátor segítségével megkeresi, melyik lakáshitel az ami megfelel Önnek, ha sikerült kiválasztania a szimpatikus lakáshitel ajánlatot, akkor adja le a hiteligénylését néhány kattintással.Ehhez néhány adatot kell megadnia, ezt követően a munkatársaink felkeresik Önt, általában 24órán belül. Telefonon megbeszélik a részleteket és ha minden rendben megy, akkor el kell mennie a bankba a kért dokumentumokkal. A hitelbírálat után, elmondják Önnek mit kell tudnia a választott lakáshitel ajánlatról és ha elégedett a megoldással, akkor a hitelszerződés meg is köthető. A kért összeg néhány napon belül folyósításra kerül és Ön végre megveheti a saját ingatlanát, ahol otthon érezheti magát.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi a segítségére leszünk, hogy a tökéletes lakáshitel mellett dönthessen!

 

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!