Lakáshitel, de melyik legyen? Segítünk a döntésben!

2015. jan. 04.
Lakáshitel, de melyik legyen? Segítünk a döntésben!

Ön is saját lakásról álmodozik, de nincs elég pénze rá? A lakáshitel megoldás lehet, ma már nem kell attól tartania, hogy a lakáshitel törleszthetetlenné válik, mivel a kormány mindent megtett annak érdekében, hogy a bankok kedvező feltételek mellett adjanak lakáshitelt az ügyfeleknek.

Lakáshitel nem kell félnie attól, hogy nem tudja fizetni

A forint alapú lakáshitel remek megoldás, mivel nem kell a devizaingadozás miatt félnie, így nem fordulhat elő, hogy váratlanul megugrik a törlesztőrészletének az összege. Akár olyan lakáshitel mellett is dönthet, amelynek a törlesztőrészletei a futamidő végéig fix összegűek, ez azt jelenti, hogy nincsenek változó költségek, a hitel így nem válik rémálommá, mivel Ön az előre meghatározott összegű törlesztőrészleteket kell fizesse a futamidő alatt.

Lakáshitel keresés könnyedén

A lakáshitel ajánlatok között nem könnyű keresgélni, mivel a bankok egyre több kedvező konstrukciót kínálnak az ügyfeleknek. A lakáshitel ajánlatok között könnyedén keresgélhet, ha a lakáshitel kalkulátor segítségével nézi át, milyen lehetőségek vannak. Írja be, mekkora összeget kérelmezne és ezt követően adja meg a hitel futamidejét is, így megnézheti melyek azok a lakáshitel konstrukciók, amik Önnek ideálisak lehetnek és azt is megláthatja, mekkora összegű törlesztőrészletekre kell számítania. A lakáshitel esetében, ha túl magasnak tűnik a törlesztőrészlet, akkor csak annyi a dolga, hogy a futamidőt kitolja és a törlesztőrészletek csökkenek is. A lakáshitel igénylés az interneten keresztül is leadható, ezt követően felkeresik Önt a bankból, hogy megbeszéljék a hitel részleteit. Amennyiben szeretné felvenni a kölcsönt, akkor a kért dokumentumokkal el kell mennie a bankba és aláírásra kerülhet a hitelszerződés. A lakáshitel igénylés ilyen könnyen is mehet és választhat olyan ajánlatot, amelynek a törlesztésével sem lesz gondja!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és megkeressük a legjobb lakáshitel ajánlatot!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!