Lakáshitel BAR listásoknak

2007. dec. 22.
Lakáshitel BAR listásoknak

Bar listán szerepel, és lakáshitelt szeretne felvenni? Egyáltalán lehetőség van arra, hogy BAR listásként is kaphasson hitelt, ha igen, akkor milyen feltételekkel?

Számos hitelintézet utasítja el a BAR listások, különösen az aktív BAR listások lakáshitel kérelmét azzal az indokkal, hogy magas a nemfizetés kockázata.

Ezt a kijelentést akár tekinthetjük megbélyegezésnek is, de sosem tudni, valóban mi állhat a háttérben!

Könnyen lehet, hogy valaki önhibáján kívül került fel a BAR listára, mert szívességből elment adósnak, vagy fizetési nehézsége támadtak a múltban, esetleg elvesztette hirtelen a munkahelyét, vagy megromlott az egészsége huzamosabb időre. Ezek az okok csöppet sem jelentik azt, hogy nagyobb kockázattal bírnának, mint egy tiszta adós. Mégis, sok esetben a bankok a hitelfelvételt tiszta adós bevonása nélkül elutasítják.

Ahhoz, hogy a BAR listások is lakáshitelhez, így otthonhoz juthassanak, a Bankárnet a lehető legtöbb bankkal, szám szerint 37 pénztézettel ápol kapcsolatot a sikeres hitelfelvételhez. Több mint 4 éve tartó tevékenységünknek köszönhetően számos osztrák bank hiteleit is forgalmazzunk, hiszen a külföldi bankok nem nézik a BAR listát!
Ráadásul osztrák partnereinknél arra is lehetőség van, hogy egyedi véleményeztetés mellett a jövedelemigazolás benyújtását is elkerüljük.

Legyen szó akár:

  • Új ingatlan vételéről,
  • használt lakás vásárlásáról
  • felújításról, korszerűsítésről
  • bővítésről,

biztos lehet abban, ha létezik valahol megoldás, azt a Bankárnet eléri Önnek!
Érdeklik a havi törlesztőrészletek, valamit a maximálisan felvehető hitelek összege?

Számoljon a lakáshitel kalkulátor segítségével, hogy pillanatok alatt 37 bank kínálatára legyen rálátása!
Ahhoz, hogy hitelét minél előbb kézhez kapja, és fel tudja tenni további kérdéseit, kérje kollégáink visszahívását!

A lakáshitel kalkulátor kitöltésekor adja meg nevét és telefonszámát, kérjen ajánlatot, 24 órán belül jelentkezünk a biztos megoldással!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!