Legkedvezőbb lakáshitel

Lakáshitelek 2014
2014. okt. 06.

Az elmúlt időszak változásokat hozott a hitelezés életében is. Ez bővítette a lehetőségeket, mivel már nem csak forint (HUF), hanem euró (EUR) alapú jelzáloghitelt is igényelhet. Ennek azonban szigorúbb feltételei vannak,

Lakáshitel igénylés BAR/KHR listások számára
2014. Sze. 07.

Az igénylés lehetőségét ma már a legtöbb pénzintézet megadja passzív státusz esetén. Ez ugye azt jelenti, hogy bár tartozását már rendezte (ami miatt felkerült a listára), de még őrzik az adatait.

Akcióban lakáshitelek igénylése
2014. Sze. 02.

A pénzintézetek megszámlálhatatlan kedvező ajánlattal kecsegtetnek a lakáshitelek piacán. Mivel a vásárlási kedv megvan, csak az anyagi tőke hiányzik részben, ezért az akciók igénybe vételével Ön a legjobb,

Fedezet nélkül lakáshitelek igénylése
2014. aug. 28.

A lakáshitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Lakáshitel esetén az ingatlan jelenti a fedezetet. A pénzintézetek meghatározzák azokat a típusokat, amely ingatlanok fedezetként szolgálhatnak. Fedezettípusok Ilyenek: a családi ház, ikerház, társasházi lakás, nyaraló vagy hétvégi ház. Némely esetben elfogadhatják a telket is, mint jelzálog, ám ez […]

Fedezet nélkül lakáshitelek igénylése
2014. aug. 27.

A lakáshitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Lakáshitel esetén az ingatlan jelenti a fedezetet.

Támogatott lakáshitel igénylése
2014. aug. 26.

Jelentős változásokkal újították meg a kamattámogatott lakáshiteleket. Ennek következtében jóval előnyösebb igénylése, illetve a jogosultak köre is bővül. Nézzük a módosításokat részletesen:

Lakáshitel igénylés alacsony törlesztővel
2014. aug. 25.

Az oldalon található lakáshitel hitelkalkulátort arra tudja felhasználni, hogy kiszámítsa várható törlesztő részletének nagyságát, ezáltal pedig garantáltan megtalálja a legolcsóbb, legjobb ajánlatot.

Lakáshitel kalkulátorok 2014
2014. aug. 24.

A legjobb lakáshitelt elsősorban onnan ismerheti fel, hogy alacsony a törlesztő részlete. Hogy tudja kiszámolni, melyik ajánlat a legkedvezőbb az Ön számára? Használja az oldalon található lakáshitel kalkulátort!

Kamattámogatott lakáshitelek 2014-ben
2014. aug. 17.

Jelentős változásokkal újították meg a kamattámogatott lakáshiteleket. Ennek következtében jóval előnyösebb igénylése, illetve a jogosultak köre is bővül. Nézzük a módosításokat részletesen:

Munkáltatói igazolással lakáshitel igénylése
2014. Júl. 27.

Lakáshitel igénylésénél nagyon fontos a munkáltatói igazolás. Bár a pénzintézetek a folyószámla alapján több dolgot is látnak, a munkáltatói sokkal több információt tartalmaz, és a kölcsön megítélésekor jelentős szerepe van. Az igazoláson azt is látni, hogy milyen régóta dolgozik egy helyen, határozott vagy határozatlan idejű szerződést kötöttek-e.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!