Fedezet nélkül

Lakáshitelekhez szükséges fedezet
2014. Sze. 12.

            A lakáshitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Lakáshitel esetén az ingatlan jelenti a fedezetet. A pénzintézetek meghatározzák azokat a típusokat,

Lakáshitelek törlesztő részletének nagysága
2014. Sze. 09.

A legjobb lakáshitelt elsősorban onnan ismerheti fel, hogy alacsony a törlesztő részlete. Hogy tudja kiszámolni, melyik ajánlat a legkedvezőbb az Ön számára? Használja az oldalon található lakáshitel kalkulátort!

Otthonteremtési támogatás lakásvásárlásra
2014. Sze. 06.

Új lakás építésére és vásárlására is lehet otthonteremtési támogatást igényelni. A régi nevén ismert szocpol elsősorban a családosok számára jelent segítséget, mivel a meglévő, de akár az előre vállalt gyermekek száma után lehet igényelni.

Lakáshitelek igénylése jövedelemigazolással
2014. Sze. 04.

A lakáshitelek piaca jelentősen átalakult a válság következtében. Ez mind a bankszektorra, mind pedig a lakosság számára szigorításokat hozott. Önnek miért fontos ez?

Önerő nélkül lakáshitelek igénylés
2014. Sze. 04.

A 2008-ban bekövetkezett gazdasági válság alapvetően átalakította a hitelpiacot is. A legfontosabb korlátozások, amelyek végül is 2010-ben léptek életbe, jelentősen megnehezítették a lakáshitelek felvételét,

Fedezet nélkül lakáshitelek igénylése
2014. aug. 28.

A lakáshitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Lakáshitel esetén az ingatlan jelenti a fedezetet. A pénzintézetek meghatározzák azokat a típusokat, amely ingatlanok fedezetként szolgálhatnak. Fedezettípusok Ilyenek: a családi ház, ikerház, társasházi lakás, nyaraló vagy hétvégi ház. Némely esetben elfogadhatják a telket is, mint jelzálog, ám ez […]

Fedezet nélkül lakáshitelek igénylése
2014. aug. 27.

A lakáshitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Lakáshitel esetén az ingatlan jelenti a fedezetet.

Támogatott lakáshitel igénylése
2014. aug. 26.

Jelentős változásokkal újították meg a kamattámogatott lakáshiteleket. Ennek következtében jóval előnyösebb igénylése, illetve a jogosultak köre is bővül. Nézzük a módosításokat részletesen:

Jövedelemigazolás nélkül igényelhetőek lakáshitelek
2014. ápr. 28.

A lakáshitelek piaca jelentősen átalakult a válság következtében. Ez mind a bankszektorra, mind pedig a lakosság számára szigorításokat hozott. Önnek miért fontos ez? A jövedelem vizsgálatát kötelezővé tették, így minden esetben szükséges a jövedelmét igazolnia. E mellett szintén fontos a munkaviszony igazolása, hiszen általános előírás, hogy min. 6 havi munkaviszonnyal rendelkezzen.  Ezek a pénzintézetek felé […]

Gyorsított ügyintézéssel lakáshitel
2014. Már. 23.

A leggyorsabb lakáshitel lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb pénzhez jusson. Gyorsított ügyintézéssel a korábbi hetekhez, vagy akár hónapokhoz képest jelentősen lerövidül az ügyintézés hossza, így megvalósíthatja  céljait hamarabb.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!