Hitel tanácsadás

2009. máj. 12.
Hitel tanácsadás

Amikor az ember odajut, hogy hitelt kell felvennie,általában elkezd tájékozódni a lehetőségekről. Vagyis elmegy a különböző bankokba, összegyűjti az aktuális prospektusokat vagy felmegy az Internetre és a világhálón böngészik. Ennél van sokkal egyszerűbb megoldás.

Hitelszakértők segítségét is lehet kérni. Ma már számos pénzügyi cég áll rendelkezésünkre, ahol direkt ezekre a kérdésekre kiképzett tanácsadók várják Önt. Legyen bármilyen problémája, igyekszünk megoldani.

A Bankárnet is egy ilyen cég, ahol számtalan lehetőséggel találkozhat. Több, mint harminc pénzintézettel állunk kapcsolatban, így biztosan megtaláljuk az ideális kölcsönt. Persze ehhez meg kell felelni az előírásoknak. Általában a személyes iratokat kérik – személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya -, valamint jövedelemigazolást a munkáltatótól, az utolsó két-három havi folyószámla kivonatát. Ehhez képest lakáshitel esetében még a tulajdoni lap másolatára is szükség van.

Segíthetünk adósságrendező, szabad felhasználású, személyi,- és lakáshitel esetében, vagy akár ezek kiváltásában. Hitelkalkulátorunk által pedig könnyen és egyszerűen kiszámolhatja a leendő törlesztőrészletét is. E mellett folyamatosan tájékozódhat a fórumunkon, ahol munkatársaink az időközben felmerülő kérdéseit is megválaszolják. Személyesen pedig az Önhöz legközelebb eső irodánkban tud tájékozódni a személyre szabott lehetőségeiről.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!