A legjobb kölcsön használt lakás vásárlás esetén!

2010. dec. 05.
A legjobb kölcsön használt lakás vásárlás esetén!

Előrébb akar lépni, lakás vásárláson töri a fejét, és ehhez keresi a legjobb megoldást? Kíváncsi a hitelképességére? Had nyújtsunk ehhez pár hasznos tanácsot!

Természetesen használt lakás vásárlás esetén a vásárolandó ingatlan is, fedezetként is szolgál, amit a bankok az ingatlan piaci értékének 75%-áig hiteleznek meg.
A fennmaradó 25% önerő készpénzben kell, hogy rendelkezésre álljon, de ennek hiánya nélkül pótfedezet, tehát második ingatlan bevonása esetén is van lehetőség hitel felvételére.

Minden esetben javasoljuk, hogy az ingatlanok keresgélése előtt végezzen előzetes hitelbírálatot, amit a Bankárnetnél díjmentesen érhet el. Itt azon túl, hogy hasznos tanácsokkal látjuk el, meggyőződhet arról, hogy mekkora az a lakáshitel, amit maximálisan felvehet, így tudni fogja, milyen értékű ingatlanokat nézzen meg. Elkerülheti továbbá annak a veszélyét, hogy elveszítheti a foglalót, mert a kiszemelt ingatlan esetében lakáshitel felvételére nem jogosult.

A Bankárnet hitelbírálatát követően minimum 3-5 személyre szabott garantált banki ajánlatot kap tőlünk, így tisztában lehet azzal, hogy egyes ingatlanok vásárlása esetén mekkora havi törlesztőt vállal. Így elkerülheti azt, hogy adósságcsapdába kerüljön, fizetési nehézségei
adódjanak, vagy legrosszabb esetben elveszítse az ingatlant!
Miden esetben javasoljuk, hogy írja össze háztartása bevételeit, ebből vonja le a kiadásokat, (vegyen figyelembe váratlan kiadásokat is!) a fennmaradt szabad jövedelem mértékéig nézze meg, hogy ki tudja-e gond nélkül fizetni a havi törlesztőét.

Ne feledje! A lakásvásárlás életünk talán egyik legmeghatározóbb döntése, ami egy életre kihathat ránk és szeretteinkre. Minden esetben kérjen segítséget kollégáinktól, hogy biztos lehessen abban, a legbölcsebb döntést hozta önmaga és szerettei számára!
Ne dőljön be a csalogató marketingajánlatoknak, ne kötelezze el magát 30 perc alatt több évtizedre!
Amennyiben garantáltan a legkedvezőbb lakáshitel lehetőség érdekli és szeretne több millió forintot megtakarítani a futamidő végéig, töltse ki a weboldalunkon elhelyezett lakáskölcsön hitelkalkulátor megfelelő mezőit.
Az oldal tetején található hitelkalkulátor segítségével Ön pár kattintással 37 bank ajánlatából találja meg a legkedvezőbb lakáshitelt, hogy otthonteremtési céljait bölcsen és felelősen oldja meg!

A hitel kalkulátor segítségével kérje ajánlatunkat, kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt telefonon, hogy díjmentes lakáshitel bírálatunkra is lehetősége legyen.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!